Titubb Veri Aktarımı ve Üts Envanteri Eşitleme Programı

Titubb Veri Aktarımı ve Üts Envanteri Eşitleme Programı

Değerli Üyelerimiz
Birliğimizin internet sitesi olan www.togb.org.tr üzerinden tüm meslektaşlarımız  bu yazılıma erişim sağlayabilecekler ve işlemleri daha kolay, karışıklığa mahal vermeden yapabilecektir.
TİTCK duyurusundan da bilindiği üzere Optisyenlik müesseselerimizin TİTUBB‘a kayıtlı ürünlerin ÜTS’ye aktarımı ve doğrudan vatandaşa satılan ancak ÜTS üzerinden çıkışını gerçekleştirmediğiniz ürünlerin belirlenerek tüketiciye verme bildirimi yapmak suretiyle çıkış işleminin yapılması gerekmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın kolaylıkla faydalanabileceği bir yazılım geliştirmiş olup Birliğimizin internet sitesi olan www.togb.org.tr üzerinden yıllık aidatını ödeyen tüm meslektaşlarımız  bu yazılıma erişim sağlayabilirler.

Bu yazılım programı mağazanızdaki TİBUBB'lu ürünleri ÜTS'ye aktarımının kolay yolu olup aynı zamanda ÜTS'deki envanterle mağazanızdaki envanterinizi eşitlemeyi sağlıyor.

Yapacağınız işlemler adımları www.togb.org.tr web adresine girip sol tarafta ÜTS PROGRAMI yazan kırmızı butonu tıklayıp  bilgisayarınızın işletim sistemi hangisine uygunsa onu seçip indiriniz ve yazılım programını bilgisayarınıza kurunuz. Programı indireceğiniz sayfada  programın nasıl kullanılacağını anlatan üç tane video mevcuttur tıklayıp izleyebilirsiniz yada bu videoları youtube ''TOGB - TİTUBB Veri Aktarımı ve ÜTS Envanteri Eşitleme Yazılımı Aktivasyonu'' , ''TOGB - TİTUBB Veri Aktarımı ve ÜTS Envanteri Eşitleme Yazılımı Aktivasyonu'' , '' TOGB - ÜTS Envanterini Eşitleme'' yazıp izleyebilirsiniz. Kurma işlemi tamamlandıktan  kaydet butonuna bastığınızda odamızın mail adresine mesaj gelecek  biz de sizlere anahtar kodunu ileteceğiz ve anahtar kodunu kayıt ettikten sonra işlemlerinize başlayabilirsiniz.

Aşağıdaki linkleri tıklayarak daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.



Sosyal Medyada Paylaş