Sağlık Zirvesinde Odamıza Büyük İlgi

Sağlık Zirvesinde Odamıza Büyük İlgi

3-4-5 Kasım tarihlerinde Askon İkiztepe Sağlık Zirvesine katılım sağlayan 11. Bölge Samsun Optisyen gözlükçüler odası standını ziyarete gelen saglık camiası ile buluştu.

Konuklarımız arasında ASKON Genel Başkanı Orhan AYDIN, ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp DOĞRU, Samsun İL Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ ile Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Mehmet BİLGİN, saglık sektörünün üretim ve uygulama yapan doktor, hastane yöneticilerimiz vardı.

Toplantıya yurtdışından 100 kişinin üzerinde katılım sağlandı. Kazakistan Sağlık Bakanlığından gelen heyet odamızla yakından ilgilendi. İlk incelemelerde iki ülke optisyenlik müesseselerinin uygulamadaki farklılık ve benzerlikleri konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Odamızla tanışmaktan ötürü memnuniyetlerini dile getiren yetkililer, aramızdaki diyaloğun artarak devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdiler. Bu bağlamda Türkiye'de uluslarası arenada kendini gösteren ilk oda olmanın memnuniyetini yaşıyoruz.

Gerçekleştirilen ikili görüşmelerde sağlık sektöründeki genel sorunlarla birlikte optisyenlerin sorunları da ele alındı. Tibbi Cihaz Üreticileriyle yeni teknolojiler hakkında konuşuldu. Ulusal ve uluslararası camiadan isimlerin katıldığı toplantıda sağlık alanındaki inovatif ve teknolojik gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Üyelerimize yeni fırsat ve hizmetleri sunmamızda bize yeni bakış açılarını sunacak olan bu zirve bizlere ve görüştüğümüz konuklarımıza çok şeyler kattı. Sağlık sektöründe ülkemizi öncü yapmayı hedefleyen bu oluşumda yer almaktan ötürü tüm paydaşlar gibi bizlerde çok gururluyuz.


Sosyal Medyada Paylaş