Odamıza Destek Veren Kuruluşlara Teşekkür Plaketi

Odamıza Destek Veren Kuruluşlara Teşekkür Plaketi

Depremzede meslektaşlarımıza yönelik başlatılan konteyner dükkan projesinde odamıza desteklerini esirgemeyen firmalara, Başkan Ali MUTLU ve Genel Sekreter Çağrı ÖZİÇ ofislerinde ziyarette bulunarak teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ziyaretlerin ilk durağı İstanbul Sancaktepe de bulunan Hoya Turkey Optik Lens San. Tic. A.Ş. firması oldu. Şirket Genel Müdürü Suat ÇAM ile yapılan toplantıda; desteklerinden memnuniyetimizi karşılıklı olarak dile getirirken, sektöre dair beklenti ve inovasyonlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

İkinci durağımız ise Diverso markası ile bilinen, Sezer Plastik Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti. oldu. Şirket Müdürü Ramazan KALEM ile yapılan toplantıda desteklerinden ötürü teşekkür ederken, sektöre dair gelişmeler konuşuldu. Fabrika ve üretim bandı ile ilgili olarak incelemelerde bulunuldu.

Son durağımız ise Aydın Optik San.Tic.Ltd. Şti. Genel Müdürü Aydın FINDIKOĞLU ile İzmir'de buluştuk. Destekleri için teşekkürlerimizi iletirken, sektöre dair geleceğin nasıl göründüğü, 2024 yılı perspektifini görüştük.

Kampanya süresince desteklerini esirgemeyen tüm üye ve paydaşlarımıza tekrardan teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Sosyal Medyada Paylaş