ODA AİDATLARINIZI AKBANK TİCARİ KART İLE ÖDEME YAPARSANIZ 2.000,00 TL CHİP-PARA CEBİNİZDE !

ODA AİDATLARINIZI AKBANK TİCARİ KART İLE ÖDEME YAPARSANIZ 2.000,00 TL CHİP-PARA CEBİNİZDE !

Değerli Üyelerimiz,


AKBANK ‘IN ODA ÜYELERİMİZE KAMPANYALARI MEVCUTTUR .

- Oda üyeleri, Akbank Ticari Kredi Kartı ile yıllık aidat ödemelerini 3 taksit  fırsatından ve 2.000 TL’ye varan chip-para ödülünden yararlanabilecektir.

 

  • ·         İlk kez Akbanklı olan ya da yeniden aktifleşen Oda üyeleri 3 ay boyunca işlemlerini ücretsiz yapabilecektir.
  • ·         KOBİ müşterilerimize, müşteri olma ya da yeniden aktifleşme tarihlerinden itibaren EFT,havale ve swift işlemlerinde kampanyalar sunulacaktır .
  • ·         Aidat Ödemelerine Taksitlendirme ve Chip-Para ; Kampanya, sadece Akbank Ticari Kartları üzerinden yapılan işlemlere yönelik olup; hem mevcut hem de yeni Akbank müşterileri ilgili kampanyadan faydalanabilecektir.

o    Chip-para fırsatı, Oda üzerinden yapılan yıllık aidat ödemeleri kapsamında ve belirli koşullara istinaden üyelere sunulmaktadır.

o   Oda üyeleri, Axess Business Ticari Kredi Kartları üzerinden yapacakları yıllık aidat ödemelerini taksitlendirme fırsatından ve 2.000 TL’ye varan chip-para ödülünden yararlanabilecektir.

  • ·         Akbank’tan yeni Üye İşyeri alacak olan Oda üyelerine, 6 ay boyunca tüm kartlar ve tek çekimli işlemler için geçerli %0,99 komisyon ve %50 POS hizmet ücreti indirimi özel olarak sunulmaktadır.

 

 

İletişim için Akbank Samsun Şubesi  Kobi Yöneticisi HANİFE SARGIN ile iletişime geçebilirsiniz.  İletişim No: 0530 290 13 16



Description: akbanklı2

 

Teklif dokümanı ekte sunulmuştur.


Sosyal Medyada Paylaş