Aşı Programı Hakkında Bilgilendirme

Aşı Programı Hakkında Bilgilendirme


Değerli Üyelerimiz,

 

Aşağıdaki talimatları izleyerek mesul müdür, SSK‘ lı çalışanlarınızı aşağıda belirtilen linkten sisteme ekleyebilirsiniz. Sağlık Müdürlükleri, sistemden girmiş olduğunuz SGK’lı çalışanlarınızı bilgileri çekerek Sağlık Bakanlığına gönderecektir. Bu listedeki kişilerin istemeleri halinde öncelikli Covid-19 aşısı olacaklardır. Bu sebeple sisteme girerek bilgilerin güncellenmesi önem arz etmektedir.

1- https://ekip.saglik.gov.tr adresine  tıklayıp e devlet şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

2- Açılan sayfada sol üst köşede Sağlık Bakanlığı logosunun yanındaki ev şeklindeki menü resmine tıklıyorsunuz.

3- Açılan sayfada AŞI butonunu ve Aşı Personel Listesini tıklıyorsunuz.

4- Açılan sayfada Yeni Kayıt Ekle butonunu tıklayarak SSK’lı çalışanlarımızı ekleyeceğiniz ve bilgilerinizi güncelleyeceğiniz sayfaya geçiyorsunuz.

5- Bu sayfada çalışanın TC’ sini girip Mernis’ ten getir butonuna basıp kişinin bilgileri geldiğinde bu formu doldurup kaydedebilirsiniz. Formda unvan kısmından Diğer Sağlık
Personeli seçebilir ya da uygun unvan seçebilirsiniz.

6- Branş kısmına uygun branş seçeneği varsa seçebilir yoksa eğer ‘’yok’’ olarak seçim yapıp kaydet butonuna basabilirsiniz.

* Dükkân sahiplerinin isimleri vergi levhasında yazılı ise ve hastayla temas halinde iseler olanları mesul müdürleri sisteme ekleyebilirler.

* Hem dükkân sahibi hem emekli olanların sistemine girip düzenle dediklerinde SGK’ da kaydı bulunamadı yazısı çıkıyorsa emekli oldukları içindir. Sisteme dükkânlarında SGK’ lı çalışanlarını ekleyebilirler.

* Aşının yapılacağı tarihini Sağlık Bakanlığı açıklayacaktır.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI’ nın tarafımıza göndermiş olduğu Özel Sağlık Tesisleri Personeli Aşı Programı Hk. Yazısına aşağıdaki dosyalardan detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.


Sosyal Medyada Paylaş